Forbrugslån

Lån op til 400.000 kr. næste dag.

Vil du låne penge til en ferie, et lejlighedsindskud, en bil? Med et forbrugslån kan du ansøge om op til 400.000 kr.

Hvis du bliver godkendt, har du kontanter i morgen. Det er en hurtig og nem proces uden alt besværet fra din bankchef.

Hvad er et forbrugslån?

Online forbrugslån er en form for lån, som du kan optage uden at stille sikkerhed – som regel er der en lavere årlig omkostning at betale. Men ofte beskriver ordet forbrugslån forskellige typer lån, hvor det er muligt at låne penge fra forskellige udbydere uden at skulle stille sikkerhed.

Det er også muligt at få billige forbrugslån i banken uden sikkerhed, men her er der helt andre krav, som kan være svære at omgå, hvis man ikke har en helt sund økonomi.

Der er mange muligheder for forbrugerkredit derude på det danske marked, og de er alle ivrige efter at give dig et lån. Så hvorfor ikke tage dig tid til at finde et af de lån, der passer perfekt til dig?

Her på siden kan du finde en oversigt over alle danske forbrugslån. Du er sikker på at finde det lån, der passer bedst til dine behov! Der er mange forskellige typer lån på tilbud, hvilket kan gøre det svært at finde den billigste løsning.

De lån, du finder på internettet, er normalt pålidelige og fornuftige, men det er stadig en god idé at administrere dit månedlige budget og sørge for, at du har nogle ekstra kontanter på hånden, hvis der skulle ske noget.

At vide, at du har beregnet de samlede kreditomkostninger og betalt din gæld tilfredsstillende, kan være en uvurderlig lettelse.

Du behøver ikke tage et kreditkort, hvis du ikke kan tilbagebetale hele beløbet.

Det kan være farligt for uoverskuelig gæld, og det vil få dig i kreditjournalen, som er svær at komme ud af, hvis du ikke afdrager din gæld trofast. Så husk at være forsigtig og læg nok skeer i dit banklån

Hvem tilbyder de billigste forbrugslån?

Et forbrugslån er for alle. Det er et krav, at du ikke er i RKI (god kredit) og/eller debitorregister, og du skal desuden være fyldt 21. Du skal bo i Danmark, være dansk statsborger, og det kan også være tilstrækkeligt, hvis du bor uden for Danmark, men kan stadig modtage elektroniske fakturaer fra DKR (Betalingsstyrelsen Centra).

Det er alt. Hvis du opfylder disse krav, kan du ansøge nu. Det er super nemt (vi ved, ikke alle er godkendte). Selvfølgelig er der ingen garanti for, at dit lån vil blive givet et væld af lånemuligheder, du kan udforske selv!

Der går også rygter om, at du kan få et gratis lån, men det er ingen grund til at acceptere det. Der er ingen gratis penge derude, og de forskellige udbydere ønsker ikke at risikere noget ved at give en.

Hvad er forskellen på et forbrugslån, kviklån eller kassekredit?

Når du søger efter et billigt forbrugslån på nettet, finder du masser af forskellige typer lån. De mest almindelige kaldes forbrugslån, kviklån og kassekreditter

Et Forbrugslån vil give dig frihed til at låne et stort beløb i mange år. De har ofte lave renter, hvilket gør dem gode til store indkøb.

Det er derfor et godt lån, hvis du skal låne mange penge. Det kan være for et depositum til en lejlighed eller til en ny bil. Oftest er minimumsbeløbet du kan låne 10.000 kr. på dit første forbrugslån

Et kviklån er fantastisk, hvis du kun skal bruge 1.000-20.000 kr. De er kortsigtede, og der er mange typer tilgængelige.

De mindste, tidligere sms-lån tilbyder lån op til 5.000 kr. og har en løbetid på 2-3 måneder. Lidt større lån har et spænd fra 10-15.000 kr. og kan optages i 1 år eller mindre, hvis det er nødvendigt. Disse er en fantastisk måde at dække udgifter til din ferie eller noget, der snart er på vej.

I løbet af de sidste par år har flere banker stillet flere lån til rådighed til overtræk. Dette er fantastisk, da du kan låne op til et bestemt beløb og kun betale det, du bruger tid dag.

Typisk har kassekreditter en løbetid på op til 1 år. Så de er anderledes end kassekreditter. Men du kan bruge dette til hævninger, hvis du har brug for det, perfekt hvis dine rejser tager længere tid end forventet.

Leder du efter et lån? Sådan ansøger du om et forbrugslån.

Vi har en enkel proces til at ansøge om et lån. Først skal du beslutte dig for, hvor mange penge du vil låne. Når du har det, så er næste trin at få dit NemID og give det.

Bare vælg det laveste lån.

Ved at ansøge om flere lån kan du spare tid og kræfter. Det binder dig ikke til en bestemt, før du har gennemført NemID-verifikationsprocessen. Med flere ansøgninger er der større chance for, at mindst én ansøgning bliver godkendt.

Låneansøgningen tager normalt et par minutter og kan indeholde oplysninger om din alder og adresse. Du vil blive stillet et par spørgsmål om din økonomi, såsom hvor meget af en udbetaling du er i stand til at foretage.

Hele processen tager omkring 10 sekunder. Og låneselskabet tjekker automatisk din økonomi hos RKI og SKAT, så du ikke behøver at bekymre dig om kreditvurderinger.

Få dit lån godkendt ved at skrive under med NemID.

Når du får godkendt et lån, sender vi dig en digital signaturaftale på mail. Du skal underskrive den og sende den tilbage med NemID. NemID’et tæller som en juridisk gyldig underskrift på papir, hvorfor du kan få dit lån så hurtigt. Når først du er underskrevet, tager tiden før du modtager dine penge til at tilbagebetale dit lån generelt en dag.

Hvis du fortryder og ønsker at betale tilbage

Forbrugslån kan nogle gange føre til fortrydelse – heldigvis er kreditorer juridisk forpligtet til at tilbagebetale alle dine penge (inklusive renter), hvis kunden er utilfreds inden for 14 dage. Hvis du ikke er tilfreds med din nye kreditaftale inden for denne periode, skal du sørge for at give kreditor besked.